De Raad Bouw

Tel (071) 405 14 14

Over ons

Opgericht in 1926 in Noordwijk en nog steeds een van de meest toonaangevende middelgrootte aannemersbedrijven in de regio. Vanuit onze huidige vestiging in Katwijk zijn we jong en innovatief bezig.

Flexibiliteit in combinatie met slagvaardigheid is onze kracht. Wij zitten niet vastgepind op een enkel facet van het bouwgebeuren, maar bieden een breed scala van disciplines en mogelijkheden. Dat maakt ons zo uniek!

De Raad Bouw is aangesloten bij Bouwend Nederland, Woningborg en is een erkend leerbedrijf. Tevens zijn wij ISO 9001, VCA en FSC® gecertificeerd. FSC® producten passen wij op aanvraag toe.

 

Van alle markten thuis.

Utiliteitsbouw is binnen onze bouwactiviteiten een belangrijk onderdeel. Hierbij gaat het om scholen, gemeentehuizen, kantoren-, bedrijfs- en fabrieksgebouwen. Ook woningbouw is een van de kernpunten in onze activiteiten. Ervaren en enthousiaste medewerkers met een ruime dosis ervaring en kennis om u als opdrachtgever te adviseren en te begeleiden tijdens de uitvoering van uw bouwproject. De genoemde disciplines kunnen als zelfstandige eenheid werken, maar ook interessante en goed werkende combinaties zijn mogelijk. Ons belang is een kwalitatief goed product te realiseren, waarbij de tevredenheid van onze klant het hoofddoel is.